БРЕНД МАРКЕТИНГ СПЕЦИЈАЛИСТ

СКОПЈЕ, Северна Македонија


Биди дел од нашиот тим

позиција: БРЕНД МАРКЕТИНГ СПЕЦИЈАЛИСТ


локација: Скопје                                                                                             активен до: 05/11/2023


Нептун е во потрага по квалификуван, мотивиран, харизматичен, вреден и амбициозен Бренд Маркетинг експерт, кој ќе работи на креирање и имплементација на маркетинг програми, за поддршка на растот и експанзијата на производите и услугите на компанијата. Во тесна соработка со продукт-менаџмент тимот и во директна комуникација со вендорите, ќе предложува, планира и имплементира маркетинг иницијативи. Анализира и следи податоци поврзани со успехот на маркетинг кампањите и ги користи податоците за да предвиди нови можности.

Идеалниот кандидат има претходно искуство со широк спектар на маркетинг функции, вклучувајќи комуникации, дигитален маркетинг и социјални медиуми, традиционален маркетинг, рекламирање и брендирање. Креира буџети за маркетинг активности. Подготвува медиа план и следи негова реализација со посебен акцент на онлајн маркетинг активности (Facebook, GDN, YouTube, локални портали).

Бренд Маркетинг специјалистот мора да биде организиран и способен да управува со повеќе различни проекти одеднаш и да ги исполнува задачите во зададените рокови.

Вештини и квалификации:

 • Универзитетско образование од областа на маркетинг, комуникации, адвертајзинг
 • Минимум 2 години искуство на слична позиција
 • Одлично познавање на англиски јазик (пишан и говорен) и MS Office програмите
 • Искуство со менаџирање Социјални медиуми, Google AdWords, Google Analytics, Media buying, E-mail, Mobile, Viber огласување, ТВ и радио кампањи, менаџирање содржини
 • Исклучителни вештини за пишување, storytelling, интерперсонална комуникација
 • Искуство во спроведување истражувања со користење на софтвер за анализа на податоци
 • Аналитички ум и способност за критичко размислување
 • Креативна, самоуверена и динамична личност

Нашата компанија нуди:

 •       Култура на почит, отвореност, взаемно помагање и тимска работа
 •       Работа со тим на професионалци
 •       Можност за развој и напредување
 •       Работно време: понеделник-петок; 7:30/08:30 – 15:30/16:30часот

Доколку маркетингот е твоја определба и поседуваш желба, страст, креативност, добра организираност, вештини за анализирање метрики, имаш одлична комуникација и презентација, те покануваме да аплицираш и да станеш дел од нашиот успешен и креативен маркетинг тим!


ДОЗВОЛИ ТВОЈОТ ПОТЕНЦИЈАЛ ДА БИДЕ ПРЕПОЗНАЕН!


БРЕНД МАРКЕТИНГ СПЕЦИЈАЛИСТ

Пријави се на огласот
Опис на работно место

БРЕНД МАРКЕТИНГ СПЕЦИЈАЛИСТ

Лични информации
Професионални информации