ПОМЛАД СМЕТКОВОДИТЕЛ

Скопје, Северна Македонија

Биди дел од нашиот тим

позиција: ПОМЛАД СМЕТКОВОДИТЕЛ


локација: Скопје                                                                               активен до: 19/11/2023


Нептун Македонија е во потрага по амбициозен, детален и одговорен кандидат за позицијата Помлад Сметководител. Кандидатот ќе биде задолжен за сметководствено евидентирање уплати и исплати, пресметки од камати, фактури, испратници, приемници, книжни одобренија, задолженија и останата документација, како и контрола на аналитички картици. Правилно и ажурно книжење на добиената документација и усогласување на истата. Изработка на калкулации и извршување на останати ограничени сметководствени задачи. 

Целта е да се придонесе за целокупното ефикасно работење на одделот, а со тоа и остварување долгорочен успех на компанијата преку носење правилни одлуки.


Потребни квалификации:

  •    ВСС -Економски факултет ќе се смета за предност
  •    Со или без работно искуство
  •    Солидно познавање на англиски јазик (пишан и говорен) и MS Office програмите
  •    Високо ниво на одговорност, способност за запазување детали и организираност
  •    Позитивен став и тимска ориентација

Доколку си вешт со бројки и внимаваш на детали, а сметководството е твоја определба, те покануваме да аплицираш и да станеш дел од нашиот успешен професионален тим!

ДОЗВОЛИ ТВОЈОТ ПОТЕНЦИЈАЛ ЗА БИДЕ ПРЕПОЗНАЕН!


Нашата компанија нуди:
  •       Култура на почит, отвореност, взаемно помагање и тимска работа
  •       Работа со тим на професионалци
  •       Можност за развој и напредување
  •       Работно време: понеделник-петок; флексибилно 07:30-08:30 – 15:30-16:30часот


ПОМЛАД СМЕТКОВОДИТЕЛ

Пријави се на огласот
Опис на работно место

ПОМЛАД СМЕТКОВОДИТЕЛ

Лични информации
Професионални информации