ПРЕМИУМ ДОСТАВУВАЧ

СКОПЈЕ, North MacedoniaБИДИ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ

ПОЗИЦИЈА: ПРЕМИУМ ДОСТАВУВАЧ


локација: Скопје- Петровец                                                                         активен до: 23/11/2020

НЕПТУН МАКЕДОНИЈА, најголемиот регионален малопродажен ланец за техничка стока, за потребите на својот современ и модерен логистички центар го проширува тимот со вредни и одговорни работници. 

Потребни квалификации:

• Минимум 2 години работно искуство како возач на патничко возило

• Познавање на законската регулатива од областа на сообраќај

• Познавање на работа со монтажа на производи

• Високо ниво на одговорност, педантност, точност и квалитетно извршување на работните задачи

Одговорности и работни задачи:

•Управување со лесно товарно возило за превоз на трговска стока

•Достава на трговска стока до крајните потрошувачи

•Достава на производите, демонтажа по потреба, поставување на производот на соодветното место, оспособување на апаратите за употреба со соодветно монтирање, инсталирање и објаснување на начинот на употреба, и преземање на старите апарати по потреба

•Следење на насоките и стандардите за комуникација со купувачите при процесот на испорака и монтажа на производите од страна на вработените кај крајниот купувач


Доколку посакувате да работите во успешна и реномирана компанија, каде се цени и вреднува тимската работа, трудот и посветеноста, ве покануваме да ни се придружите! Аплицирајте на означеното поле.


Сподели го огласот со твоите пријатели

Лични информации
Професионални информации