Референт за продажба-Кавадарци

Кавадарци, North MacedoniaБиди дел од нашиот тим


позиција: РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА


локација: Кавадарци                                                                         активен до: 23/01/2021


Идеалниот кандидат е:

 •     Услужлив, искрен, насмеан, со позитивен став и тимски дух
 •     Многу добро ја познава техниката, постојано учи новитети и ги следи најновите трендови во индустријата
 •     Знае да ги открие потребите на купувачите и да продаде „вредност“
 •     Придонесува за неповторливо купувачко искуство
 •     Ги решава проблемите на клиентите и знае да се справи со различни типови на купувачи
 •     Сака да пренесува знаење на своите колеги и заеднички се стремат кон успех
 •     Има познавање на англиски јазик и MS Office


Нашата компанија нуди:

 • Култура на почит, отвореност, взаемно помагање и тимска работа
 • Продуктни обуки од врвни  производители на техника
 • Обуки за развивање на продажни техники и вештини
 • Ментор и колеги кои ќе ти помогнат побрзо да навлезеш во работата
 • Тим билдинг активности
 • Плата и бонуси кои зависат од успешноста
 • Пакет на бенефиции
 • Инсентив програми и квартални награди за најуспешните
 • Работа во смени – 40 часа неделно

Доколку посакуваш да станеш дел од големо регионално семејство каде што ќе можеш да ги оствариш своите потенцијали и да ги надминеш своите очекувања, те покануваме да ни се придружиш!

Ако ги исполнуваш нашите критериуми за успешност не се двоуми да аплицираш.


Сподели го огласот со твоите пријатели

Лични информации
Професионални информации