Доставувач во малопродажба - Битола

Битола, North Macedonia


БИДИ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ

ВРАБОТУВАМЕ: ДОСТАВУВАЧ ВО МАЛОПРОДАЖБА

-Битола-


Потребни квалификации и вештини: 

 • ССС
 • Задолжително е поседување на возачка дозвола Б категорија   
 • 1-3 години искуство со управување на лесно товарно возило
 • Пожелно е претходно работно искуство во испорака на производи до крајни потрошувачи

  

Одговорности и работни задачи:

 • Навремена и безбедна испорака на производи до крајни потрошувачи
 • Контрола и распоредување на трговска стока за достава во возилото, согласно дадените насоки и документација
 • Достава на трговска стока до крајните потрошувачи
 • Одговорен за утовар и истовар на трговската стока од/во возилото
 • Истовар на трговската стока при прием на стоката во продавница
 • Води евиденција за доставите
 • Работи во потполна согласност со законска регулатива од областа на сообраќајот
 • Известува за дефекти, инциденти или прекршоци во сообраќајот

  Што нудиме?

 • Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим
 • Култура на почит, отвореност, взаемно помагање и тимска работа
 • Обезбедени се потребните средства и услови за работа од страна на компанијата
 • Работно време: 40 часа неделно

Доколку посакуваш да станеш дел од големо регионално семејство каде што ќе можеш да ги оствариш своите потенцијали и да ги надминеш своите очекувања, те покануваме да ни се придружиш!

Ако ги исполнуваш нашите критериуми не се двоуми да аплицираш, преку означеното поле, не подоцна од 21/09/2021!

Доставувач во малопродажба - Битола

Опис на работно место

Доставувач во малопродажба - Битола

Лични информации
Професионални информации