ПЕРСОНАЛ ЗА ПРОДАЖБА И РАБОТА НА КАСА- Аеродром, Стадион

Скопје, Северна МакедонијаБИДИ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ

ПОЗИЦИЈА: ПЕРСОНАЛ ЗА ПРОДАЖБА И РАБОТА НА КАСА

-продавница Аеродром; продавница Стадион-

 активен до: 15/01/2023


Нашиот кандидат е:

 • Услужлив, искрен, насмеан, со позитивен став и тимски дух
 • Многу добро ја познава техниката, постојано учи новитети и ги следи најновите трендови во индустријата
 • Знае да ги открие потребите на купувачите и да продаде „вредност“
 • Придонесува за неповторливо купувачко искуство
 • Ги решава проблемите на клиентите и знае да се справи со различни типови на купувачи
 • Сака да пренесува знаење на своите колеги и заеднички се стремат кон успех
 • Има познавање на англиски јазик и MS Office

Нашата компанија нуди:

 • Култура на почит, отвореност, взаемно помагање и тимска работа
 • Продуктни обуки од врвни производители на техника
 • Обуки за развивање на продажни техники и вештини
 • Ментор и колеги кои ќе ти помогнат побрзо да навлезеш во работата
 • Тим билдинг активности
 • Плата и бонуси кои зависат од успешноста
 • Пакет на бенефиции
 • Инсентив програми и квартални награди за најуспешните
 • Работа во смени –40 часа неделно
 • Два слободни поврзани викенди во месецот

Доколку посакуваш да станеш дел од големо регионално семејство каде што ќе можеш да ги оствариш своите потенцијали и да ги надминеш своите очекувања, те покануваме да ни се придружиш!

Ако ги исполнуваш нашите критериуми за успешност не се двоуми да аплицираш.


ПЕРСОНАЛ ЗА ПРОДАЖБА И РАБОТА НА КАСА- Аеродром, Стадион

Опис на работно место

ПЕРСОНАЛ ЗА ПРОДАЖБА И РАБОТА НА КАСА- Аеродром, Стадион

Лични информации
Професионални информации
Детали