REFERENT PËR SHITJE - Kërçovë

Кичево, Северна Македонија


BËHU PJESË E EKIPIT TONË

POZICIONI:REFERENT PËR SHITJE

Lokacioni: Kërçovë                                               Aktiv deri më : 02.07.2022


Kandidati ideal është:

 • I sinçertë, i buzëqeshur, shërbyes, qëndrim pozitiv punë ekipore
 • Shumë mirë e njeh tehnikën, në vazhdimësi mëson gjëra të reja gjithashtu përcjell trendet e reja industriale
 • Shumë mirë zbulon kërkesat e konsumatorit dhe të shetë diçka me "vlerë"
 • Kontribon për përvojën e blerjes të papërsëritshme
 • Zgjidhë problemin e klientëve dhe dinë të përshtatet me çfardo llojë blerësi
 • Dëshiron të përcjellë dituri ndaj kolegëve te vetë dhe së bashku përpiqen për sukseset e rradhës.
 • Ka njohuri në gjuhën angleze dhe MS Office

  Firma jonë ofronë:
 • Punë ekipore, respektë, kulturë, hapsirë
 • Trajnime të produkteve nga prodhuesit më me renome nga tehnikat e ndryshme industriale
 • Trajnime për zhvillimin e shkathtësive të tehnikave të shitjes
 • Mentorë dhe kolegë që dëshirojnë t'ju ndihmojnë që shumë shpejtë të përshtateni me ambientin e punës
 • Aktivitete dhe Tim bilding
 • Paga dhe bonuse, që m'varen nga suksesi i shitjes
 • Pako të beneficioneve
 • Insentiv programe dhe dhuratë në kvartall për më të mirët
 • Punë në ndrime -  40 orë në javë


Nëse dëshironi që të inkuadroheni në ekipën apo kompaninë tonë dhe të bëheni pjesë e familjes së madhe regjionale, ku mundeni që ti realizoni synimet dhe potencialin tuaj, ju ftojmë që të na bashkangjiteni!

Nëse i plotsoni kriteriumet tona, mos hezitoni që të aplikoni!

REFERENT PËR SHITJE - Kërçovë

Опис на работно место

REFERENT PËR SHITJE - Kërçovë

Лични информации
Професионални информации