Пензионирање✨

July 2021

Пензионирање✨

✨Со задоволство го одбележавме пензионирањето на нашиот драг колега Риза Мемети, кој 10 години беше дел од haPPy тимот на Нептун.🏆Му посакуваме добро здравје, многу среќа и успех во новата етапа од животот!