Дедо Мраз во Нептун

December 2021

Дедо Мраз во Нептун

Во пресрет на Новата 2022 Година  Дедо Мраз ги посети нашите вработени и ги изненади најмалите со новогодишни пакетчиња.

Им посакуваме на сите Среќни празнични денови и Нова година исполнате со многу здравје, среќа, успех и убави моменти поминати со најблиските!!!