Интернационален ден на волонтерството!

December 2022

Интернационален ден на волонтерството!

На 05.12.2022год, го одбележавме Интернационалниот ден на волонтерството! 💙

СОС Детско Село Македонија | SOS Children's Villages Macedonia и YouthCan проектот, им оддадоа признание на вработените од Нептун кои се вклучени како волонтери за поддршка на млади лица во социјален ризик. 

9 наши колеги активно учествуваат во овој проект како ментори и како обучувачи на младите. Им честитаме на колегите за несебичното споделување на своето знаење и за хуманоста која ја носат во себе за создавање подобра иднина за сите! 

Општествената одговорност е вредноста која ја негуваат вработените во Нептун, а „Подобро утре е и наша грижа!“

Посакуваме уште многу вакви хумани гестови.