Прослава на полнолетство🎂

June 2023

Прослава на полнолетство🎂

Го славиме полнолетството на нашиот најмлад вработен, Едмонд Адиљи! 🎂🎂🎂

Горди сме што имаме колега кој порасна заедно со нас и сега влегува во едно ново поглавје од животот исполнето со нови можности, перспективи, предизвици и успеси! 

Му го честитаме полнолетството и му посакуваме здравје, среќа, развој, многу исполнети желби и храбро да чекори кон остварување на своите цели. Како вреден член на нашиот тим, со нетрпение ги очекуваме идните негови постигнувања. 

Среќна 18-ка Едмонд!!!

од Нептун ТИМ