Обука - „Врвна корисничка услуга“

April 2023

Обука - „Врвна корисничка услуга“

Задоволството на корисниците е основна цел за нашиот тим за грижа за корисници, затоа и секоја интеракција е важна. Континуираното усовршување на вештините им овозможува на агентите да го дадат најдоброто од себе при секој контакт.

Возбудени сме што можеме да го споделиме извонредниот успех на нашата неодамнешна обука за тимот за грижа за корисници, на тема:„Врвна корисничка услуга“, стручно поддржана од Леонард Каја. 

Преку истата, нашите агенти се здобија со вредни вештини за ефикасна комуникација, активно слушање, решавање проблеми и обезбедување врвно корисничко искуство.

Убедени сме дека вештините стекнати со оваа обука ќе придонесат за врвно корисничко искуство за нашите корисници и ќе ги поттикнат агентите да напредуваат во нивните улоги.