🚀Рекорден број на унапредувања во Нептун🚀

April 2024

🚀Рекорден број на унапредувања во Нептун🚀

Со гордост и возбуда споделуваме дека во првиот квартал од оваа година дури 12 колеги добија унапредувања, со што поставивме нов рекорд во историјата на нашата компанија!

Ова не е само бројка, туку симбол на нашата посветеност кон создавање на средина која овозможува и поттикнува раст и развој на секој вработен. Секое од овие унапредувања е приказна за упорност, иновација и лидерство. Компанијата е посветена на препознавање и наградување на талентите кои допринесуваат кон нашата заедничка визија и успех.

Им честитаме на сите колеги за нивните заслужени успеси! Тие се вистински примери за лидерство и посветеност кои нè инспирираат сите!!!

Ова се колегите кои се унапредени на нови позиции:

 • Ивица Сибиновски
 • Филип Здравковски
 • Марјан Јовановски
 • Никола Јаковлески
 • Ивица Цековски
 • Коста Лиотиковски
 • Диме Глигоров
 • Тијана Димчевска
 • Пандо Вановски
 • Никола Стоев
 • Оливер Стаменовски
 • Симона Златановиќ