Спортска канцеларија - 2022

May 2022

Спортска канцеларија - 2022

На 20.05.2022 вработените од Нептун дирекција се приклучија на националната иницијатива Спортска канцеларија под мотото „Соблечете ги официјалните чевли, облечете патики и спортувајте!“

Оваа кампања го насочува вниманието кон превенција и надминување на последиците врз здравјето од недостаток на физичка активност. Сите вработени облекоа патики на работа и овој ден го посветивме на спорт и забава. 

Нептун заедно со своите вработени помогна да ја рашириме пораката за здрав и спортски начин на живот.