Нептун на Скопски маратон 2022

October 2022

Нептун на Скопски маратон 2022

На 02.10.2022 се одржа 18-тиот Виз Ер Скопски Маратон и на овој најголем спортски настан во државата, Нептун зема учество со свој тим. 

Нептун на маратонот имаше 15 учесници од кои двајца се натпреваруваа на полу-маратонската трка. Во позитивна атмосфера, спортски дух и прекрасна дружба, Нептун учесниците трчаа под мотото "Running makes you haPPy".

Им честитаме на сите колеги за учеството и за постигнатите резултати!