Најдобри вработени во малопродажба за четврт квартал 2022

February 2023

Најдобри вработени во малопродажба за четврт квартал 2022

За последното тромесечие од 2022 година ги прогласивме тројцата најуспешни колеги во малопродажба. Нивното залагање и посветеност кон работата претставуваат пример за останатите колеги. Еве по што тие се издвојуваат:

Соња Крстаноска - Нептун Струга 

работно место: референт за продажба 

Одлични комуникациски вештини; секогаш ги исполнува своите обврски без разлика на обемот и предизвиците со кои се соочува, беспрекорна во изработката на кредити, брзо и ефикасно работење на каса; без потешкотии наоѓа решенија за евентуалните ситуации; одлично функционира во тимот и колегите имаат голема доверба во неа; 

Влатко Врглески- Нептун Прилеп 

работно место: референт за продажба

Целосно посветен да пронајде решение за потребите и барањата на клиентите; комуницира јасно и прецизно; внимателно и со разбирање ги слуша клиентите; лесно се снаоѓа во секакви ситуации и изнајдува соодветни решенија; пример за тимска работа, има одлично познавање на работата 

Менсур Реџепи - Нептун Чаир 

работно место: одговорен на смена

Максимално услужлив и љубезен; поседува јасна и отворена комуникација; тимски играч кој ја поттикнува тимскиот дух; решава секаков вид на проблеми со цел беспрекорно функционирање на продажниот салон; со својата посветеност и лојалност, претставува пример за останатите колеги.


Им честитаме на сите колеги и им посакуваме и понатамошни успеси во работата!