Јубилејни награди 2023

July 2023

Јубилејни награди 2023

✨Оваа година одбележуваме голем јубилеј на вкупно 43 наши колеги кои се дел од нашиот тим повеќе од 10, 15, 20 и 25 години!!!

Ова е уште една причина да им се заблагодариме и да им посакаме да продолжат да го даваат најдоброто од себе. Во текот на сите овие години, компанијата доживува голем развој, а исто така и нашите луѓе.

Огромно е задоволството да се види напредокот и постигнувањата на овие вработени низ годините. Нивната посветеност, лојалност, професионализам и ентузијазам се вредности кои го прават нашиот тим посилен и успешен. Им благодариме за нивниот придонес и им посакуваме уште многу години на соработка и раст.


Им го честитаме јубилејот на сите и им посакуваме уште многу успешни години заедно!