Најдобри вработени во малопродажба за трет квартал 2023

November 2023

Најдобри вработени во малопродажба за трет квартал 2023

За третото тромесечие од 2023 година ги прогласивме тројцата најуспешни колеги во малопродажба. Нивното залагање и посветеност кон работата претставуваат пример за останатите колеги. Еве по што тие се издвојуваат:

Фатмир Шабани - Нептун Карпош

работно место: референт за продажба

Одлична услуга и комуникација со клиенти на највисоко ниво, одлично познавање на техничките карактеристики на производите, знае како најдобро да им ги презентира на клиентите; на едноставен начин ги решава сите прашања на клиентите; тимски настроен, има одлична комуникација со колегите, голема самоиницијатива;

Петре Трипчев – Нептун Кавадарци

работно место: референт за продажба

Детален при презентацијата, дава практични примери со цел на клиентите да им биде јасен секој аспект на производот; изнаоѓа начини како клиентите да бидат задоволни и реално со тоа повторно да се вратат и ја посетат продавницата; секогаш спремен и на потребното ниво за било која работна обврска;

Иса Демири – Нептун Куманово

работно место: референт за продажба

Целосно е посветен кон услугите што им ги нуди на самите муштерии, ги запазува и целосно им ги пренесува сите услуги што ги нуди нашата компанија; секогаш има соодветно решение за секаков проблем кој е настанат; комуникацијата е на највисоко ниво како со муштерии така и со колеги во деловната единица;

Им честитаме на сите колеги и им посакуваме и понатамошни успеси во работата!