Meet our Newcomers in 2020

December 2020

Meet our Newcomers in 2020

Во 2020 тимот на Нептун Македонија се прошири и збогати со прекрасни колеги, кои донесоа нова свежа енергија во тимовите од Дирекцијата. Покрај сите предизвици кои ни ги донесе оваа година, тие успешно се пронајдоа во нашата приказна и со својата професионалност, посветеност, ентузијазам и амбиција, чекорат храбро во остварувањето на заедничката визија.

Повеќе за нивните впечатоци и за тоа како секој од нив го доживеа приклучувањето во нашиот тим, прочитајте подолу: