#studybuddy Learning Champions!

April 2024

#studybuddy Learning Champions!

Учењето секогаш треба да ни биде предизвик!

За Нептун Македонија овој предизвик е континуиран и непречен. Инвестираме во нашите вработени на најразлични начини. Еден од начините е редовното користење на нашиот #studybuddy пријател – дигитална апликација за микроучење COACH која им овозможува на вработените да стекнат нови знаења поврзани со продуктите и услугите што ги нуди компанијата.

Гордост ни е да ги објавиме и да им честитаме на тројцата најдобри вработени кои постигнаа најдобри резултати на Продукт тренинг 3:

  • Александар Ангелески – Одговорен на смена – продавница Прилеп
  • Никола Стоев – Одговорен на смена – продавница Кавадарци и
  • Пеце Спировски – Одговорен на смена – продавница Битола

На претходниот тренинг - Продукт тренинг 2, наградивме пет колеги, кои постигнаа максимална успешност и точност во одговорите

  • Никола Стоев - продавница Кавадарци
  • Анета Арсовска - продавница Велес
  • Александар Ангелески - продавница Прилеп
  • Серџун Ибраим - продавница Ресен
  • Никола Јаковлески - продавница EastGateMall

Им честитаме на колегите и им посакуваме уште поголеми успеси на сите полиња!

Секој успех ни е инспирација за уште подобри резултати!