АПЛИЦИРАЈ ВО НАШАТА БАЗА НА КАНДИДАТИ

Skopje, Северна Македонија


Групацијата БАЛФИН (Балканска финансиска инвестициска групација) е една од најзначајните и најуспешните инвестициски групи во регионот на Западен Балкан. БАЛФИН Групацијата е присутна во Австрија, Албанија, Косово, Босна и Херцеговина, Северна Македонија, Црна Гора и Холандија, и вработува приближно 6.000 луѓе. Активностите на групацијата БАЛФИН вклучуваат развој и управување со недвижнини, малопродажба, рударска индустрија, банкарство, туризам, енергија, логистика итн. Групацијата БАЛФИН расте стабилно и има позитивно влијание врз заедниците преку економски развој, раст на можностите за вработување, иновација и социјални инвестиции.

Нептун Македонија, како дел од групацијата има можност за разменување искуства и за примена на најдобрите практики од индустријата, што нѐ прави лидери, визионери и иноватори во областа на малопродажбата.

Доколку бараш можност за градење кариера во динамично, хармонично и фер опкружување во најголемата малопродажна мрежа за техника во Македонија, те покануваме да аплицираш!

Сектори во кои имаш можност да ја градиш својата кариера во Нептун се:

 • Продажба
 • Маркетинг
 • Продукт менаџмент
 • Лојалност, финансирање и услуги
 • Логистика и магацин
 • ИТ
 • Администрација
 • Човечки ресурси
 • Грижа за корисници
 • Правна служба
 • Сметководство и финансии

Ги очекуваме вашите апликации!

АПЛИЦИРАЈ ВО НАШАТА БАЗА НА КАНДИДАТИ

Пријави се на огласот
Опис на работно место

АПЛИЦИРАЈ ВО НАШАТА БАЗА НА КАНДИДАТИ

Лични информации
Детали