АПЛИЦИРАЈ ВО НАШАТА БАЗА НА КАНДИДАТИ

Skopje, North Macedonia

Доколку бараш можност за градење кариера во динамично, хармонично и фер опкружување во најголемата малопродажна мрежа за техника во Македонија, те покануваме да аплицираш!

Сектори во кои имаш можност да ја градиш својата кариера во Нептун се:

 • Продажба
 • Маркетинг
 • Продукт менаџмент
 • Лојалност, финансирање и услуги
 • Логистика и магацин
 • ИТ
 • Администрација
 • Човечки ресурси
 • Грижа за корисници
 • Правна служба
 • Сметководство и финансии

Ги очекуваме вашите апликации!

АПЛИЦИРАЈ ВО НАШАТА БАЗА НА КАНДИДАТИ

Опис на работно место

АПЛИЦИРАЈ ВО НАШАТА БАЗА НА КАНДИДАТИ

Лични информации
Професионални информации
Детали